Om oss

Om oss

Gynea er utviklet av et team med et bredt spekter av ekspertise og erfaring innen underlivskreft, medisin, sykepleie, psykologi og digitale mestringsprogram.

Kontakt oss

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på e-post: info@gynea.no.

E-poster besvares normalt innen to virkedager.

Ragnhild Johanne Tveit Sekse

Portrett av Ragnhild Johanne Tveit Sekse
Sykepleier og førsteamanuensis

Ragnhild Johanne Tveit Sekse er sykepleier og seksologisk rågiver ved Gynekologisk avdeling ved Haukeland universitetssjukehus og førsteamanuensis ved VID vitenskapelige høyskole, Haraldsplass, Bergen. Raghnild har ledet utviklingen av Gynea. Hun har i 15 år jobbet med pasienterfaringer etter gynekologisk kreft, både i forskning og i klinikk. Ragnhild har også videreutdanning i veiledning.

Mirjam Tonheim Augestad

Portrett av Mirjam Tonheim Augestad
Sykepleier, genetisk veileder og høgskolelektor

Mirjam Tonheim Augestad er utdannet sykepleier og genetisk veileder. I dag jobber hun som høgskolelektor ved Bachelor i sykepleie, ved VID Bergen. Hun har mange års pasienterfaring, og som veileder ved genetisk avdeling Haukeland, også erfaring innen arvelig kreft.

Henrica Werner

Portrett av Henrica Werner
Lege, spesialist i gynekologi, subspesialisering i onkologi.

Henrica Werner er gynekolog med subspesialisering i onkologi ved universitetsykehuset i Maastricht, Nederland. Hun har jobbet ved Haukeland universtitetssjukehus i mange år og tok doktorgrad ved Universitetet i Bergen. Etter at Erica flyttet tilbake til Nederland har hennes interesse for prosjektet vedvart.

Tine Nordgreen

Portrett av Tine Nordgreen
Psykologspesialist og førsteamanuensis

Tine Nordgreen er psykologspesialist og førsteamanuensis ved Institutt for Klinisk psykologi ved Universitetet i Bergen. Hun har i 10 år forsket på veiledet internettbehandling for mennesker med angst og depresjon og har vært med på å opprette internett klinikker for psykiske lidelser i Norge. Tine leder nå et større prosjekt som omhandler bruk av teknologi for å behandle psykiske lidelser

Morten Lystrup

Portrett av Morten Lystrup
Teolog, gestaltterapeut og høgskolelektor

Morten Lystrup er teolog og gestaltterapeut og arbeider som høgskolelektor ved VID vitenskapelige høgskole hvor han er fagansvarlig for Tverrfaglig videreutdanning i veiledning. Han har lang erfaring som prest og sjelesørger og som veileder for helsepersonell som arbeider med mennesker i sorg og krise.  

Espen Braathen

Portrett av Espen Braathen
Gestaltterapeut og førstelektor

Espen Braathen er sosialantropolog og arbeider som gestaltterapeut og førstelektor ved VID vitenskapelige høyskole, Haraldsplass, Bergen. Han har siden 1980-tallet drevet med meditasjon og nærværstrening, og har vært fagansvarlig for VID vitenskapelige høgskole sin videreutdanning i mindfulness.

Eivind Flobak

Portrett av Eivind Flobak
Interaksjonsdesigner og doktorgradsstipendiat i informasjonsvitenskap

Eivind Flobak er stipendiat ved Universitetet i Bergen. I sitt prosjekt undersøker Eivind hvordan brukermedvirkning kan gjennomføres i utviklingen av digitale mestringsprogram. I Gynea har Eivind bidratt med webdesignet som brukes i programmet og utviklingen av innholdet.

Jorunn Ohnstad

Portrett av Jorunn Ohnstad
Kunstner

Jorunn Moberg Ohnstad er utdannet pedagog og kunstner. Hun har hovedfag fra Kunsthøgskolen i Bergen og driver nå atelier på USF Verftet. Ved siden av å være aktiv kunstner har hun arbeidet i mange år i ulike prosjekt innen kunst og helse. Jorunn har bidratt til Gynea med illustrasjoner og tegninger som støtter innholdet i Gynea-programmet.

Brukermedvirkning

Vi har hatt et tett samarbeid med representanter fra Gynkreftforeningen i Bergen gjennom hele prosessen. Gjennom en rekke møter har brukere, som selv har hatt underlivskreft, kommet med viktige innspill til innhold og utvikling av programmet.

Engasjementet fra representantene har vært avgjørende for utviklingen av innholdet.

INTROMAT

Gynea er utviklet som en del av INTROMAT (INTROducing Mental health through Adaptive Technology). Les mer om INTROMAT på intromat.no . INTROMAT er finansiert av Norges forskningsråd.